Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ:Tην τρίτη νίκη της πέτυχε απόψε ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου επι της ΑΓΟΓ Ευριάλης για το πρωτάθλημα της Ά ΕΣΠΕΔΑ με 3-2 σετ(21-25,25-17,25-19,16-25,15-11)



Με διαφορετική και θετική διάθεση ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου  αντιμετώπισε και κατάφερε τελικά έστω και δύσκολα να λυγίσει την αντίσταση της  ΑΓΟΓ Ευριάλη με 3-2 σετ.

Σημασία πλέον έχει ότι τα κορίτσια μας κατάφεραν να πάρουν την νίκη και να δώσουν έστω τους δύο πολίτιμους βαθμούς για την ομάδα τους αλλά και παράλληλα να ανεβάσουν την ψυχολογία τους για κάτι καλύτερο μελλοντικά μιάς που έχουν τις δυνατότητες.

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε τόσο καλά το πρώτο σετ του αγώνα με αποτέλεσμα να το χάσει με 25-21. Στην συνέχεια βελτιώθηκε και πήρε τα έπόμενα δύο σετ με  25-17 και 25-19.Στο τέταρτο σετ βρήκε μεγάλες δυσκολίες απο την δυναμική  Ευριάλη και έχασε με 25-19. Στο πέμπτο και τελευταίο κατάφερε να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της  και να δείξει την πραγματική της δύναμη και τελικά το κέρδισε με 15-11.
Eιναι πολύ καλό να βλέπουμε απο τις νεαρές μας αθλήτριες να ενθαρρύνουν και να χειροκροτούν τις καλές προσπάθειες των συμπαικτών τους. 

Σίγουρα η ομάδα μας έπαιξε αρκετά καλά αλλά εαν είχε και καλύτερη διάρκεια στη αποδοσή της τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα.Ελπίζουμε στον επόμενο εκτός έδρας με τον ΑΣ Φοίνικα  την επόμενη Τετάρτη να βελτιώσουν  κάποιες αδυναμίες τους και να κερδίσουν αυτό τον δύσκολο αγώνα που πλέον θα τους δώσει και άλλα κίνητα για μία καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία της Ά ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Εμεις θα ξαναπούμε και πάλι ότι τους έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη και πιστεύουμε ότι τελικά θα κερδίσουν και τα δύο επόμενα παιχνίδια με τον Φοίνικα και το Αιγάλεω.

 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad