Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑΝΙΔΩΝ:ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 29-31

 Μετά από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι η Ελευθερία πήρε μικρή ρεβάνς από τον Μανδραϊκό για την ήττα μας στον α΄ γύρο στην παράταση (44-51), χωρίς να καλύψει τη διαφορά πόντων του αγώνα στο Μοσχάτο (7π), αν και είχε τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά η ουσία είναι πως πήρε την 4η συνεχόμενη νίκη της.  Το παιχνίδι είχε ομοιότητες με τον πρόσφατο αγώνα των κορασίδων (6/10, νίκη Μανδραϊκού με 30-29).
Το ματς αφέθηκε να είναι πολύ σκληρό, γεγονός που φάνηκε να ευννοεί το γηπεδούχο. Ο Μανδραϊκός  παρ’ ότι είχε σημαντικές ελλείψεις (Καμπερίδη και Χυσάϊ) αγωνίσθηκε με πολύ πείσμα, κάτι βέβαια που το ξέραμε από τον α γύρο. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και ο Μανδραϊκός κυρίως με κλειστή άμυνα ζώνης , πήρε διαφορά στην έναρξη του β μέρους με 6 πόντους αλλά η Ελευθερία αντέδρασε με  γρήγορο παιχνίδι. Θα έπαιρνε μάλιστα και διαφορά αν δεν αστοχούσε σε αρκετά τελειώματα των φάσεων, αλλά και αν δίνονταν τα φάουλ που έγιναν πάνω σε Μάνου και Καλάγια και δεν σφυρίχτηκαν,  και με αποτέλεσμα  τα κορίτσια να αγχωθούν. Ο Μανδραϊκός , πέρασε μπροστά στη 4η περίοδο (25-23) αλλά η Θωμοπούλου τιμώρησε με 6 πόντους τη ζώνη, με το τελευταίο σουτ από τη γωνία στα 3΄΄ πριν τη λήξη. Παρ όλα αυτά, είχε ο γηπεδούχος την ευκαιρία, στον εναπομείναντα χρόνο να ξαναπάει το ματς όπως στον α γύρο στην παράταση αλλά ευτυχώς για εμάς, το σουτ του ήταν άστοχο.
Πολύ καλό παιχνίδι από την Θωμοπούλου ειδικά στο φινάλε, ενώ από τον Μανδραϊκό κυρίως στο α μέρος ξεχώρισε η Χατζημήτρου.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ Α.Ο.Κ.  29 - 31  Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ    ( 08-08 , 16-14 , 21-23 , 29-31 )     
 
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ( Καραπαναγιώτη )  :  Σηφάκη Αικ.  6 ,  , Γουργιωτοπούλου  Μ. 2  ,  Γρίβα Ευφρ.  2 , Τριανταφυλλοπούλου  M. 2 , Λάτσιου  Χ. 2 , Χατζημήτρου Χ   12 ,  Σταμάτη Δ,  © ,  ( δεν έπαιξε  η  Καμπερίδη Φ. ) .
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Παπαναστασίου) : Βαρουχάκη Όλγα  2 , Τριβυζάκη Θεώνη  7  , Χόντο Κων/να 2  , Ορφανού Σταυριάνα 2 ,  Μπλούσι Σίντι ,  Καλάγια Εντόνα 1  , Μάνου Τζίνα ©  6  ,  Θωμοπούλου Βασιλική  11 , ( δεν έπαιξαν ,  Καραπατάκη Ζέτα , Παπαγιανννακοπούλου Σ. , Γουνελά Ηλέκτρα  ) .



Την επομένη αγωνιστική ,  κατά το πρόγραμμα , Τετάρτη  05/12, αντιμετωπίζουμε  τους  2ους στη βαθμολογία Κυριάρχους στο Μοσχάτο (21.45), σε ένα πολύ σημαντικό ματς.
 


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad