Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΕΦΕΡΕ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ..ΠΡΟΗΓΕΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 9΄' ΤΟΥ ΣΤΟΥΠΗ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ 30'

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΟΥΠΗ

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου σήμερα ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο κυριάρχησε σε όλα τα επίπεδα αλλά από την μία η κακή διαιτησία αλλά και η ατυχία της δεν μπόρεσε να της δώσει την σημερινή νίκη.

Από τα πρώτα λεπτά έδειξε την δύναμή της και άρχισε να κυκλοφορεί πολύ σωστά την μπάλα και βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ.Στο 9'λεπτό ο καλός συνδυασμός των παικτών έφερε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μικρή περιοχή του Αρη Αμφιάλης τον Στούπη ωπου έστειλε  την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 0-1.

Η καλή απόδοση της ομάδας δεν σταμάτησε και στο 16' ο Ντόνε βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλα και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Αναπάντεχα στο 30' ΄λεπτό σε μία φάση που η μπάλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή μας χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη πίεση ο διαιτητής είδε να διώχνει την μπάλα ο Λαλιάνι με το χέρι και έδωσε πέναλτι με αποτέλεσμα να γίνει το 1-1 και να βάλλει στο παιχνίδι τον Αρη Αμφιάλης.

Όμως ο διαιτητής έβλεπε ότι ήθελε και αντίθετα ένω η ομάδα μας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε την καθολική υπεροχή έκανε τα στραβά μάτια σε δύο ανατροπές  δεν έδωσε τα αντίστοιχα πέναλτι για το Μοσχάτο.

Το ημίχρονο τελείωσε 1-1 

Στην συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης Αμφιάλης "ταμπουρώθηκε" στα καρέ του, δεν  είχε ούτε μία φάση για γκολ ενώ το Μοσχάτο μας έχασε στο 48' ύστερα από κοντινή κεφαλιά του Λιαλιάνι σίγουρο γκολ και στο 58' λεπτό ο Ντόνε αστόχησε από κοντινή πλεονεκτική θέση να κάνει το 1-2.

Η ομάδα μας πίεσε αρκετά το παιχνίδι των αντιπάλων ήταν σκληρό όπου το βοήθησε σε αρκετές φάσεις ο διαιτητής διότι σε σκληρά μαρκαρήσματα δεν έδωσε τις κίτρινες κάρτες που έπρεπε.

Το Μοσχάτο έπαιζε τον αντίπαλο του συνέχεια μέσα στην περιοχή του αλλά τελικά στάθηκε ιδιαίτερα άτυχο στο 89' που ο Κοντοπάνος σε θέση επαφής και με άδειο το τέρμα ύστερα από καλό συνδυασμό των συμπαικτών του δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Και στο    90' ο Μπάλας με κοντινή κεφαλιά και πάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει η ομάδα μας και να φύγει νικήτρια με τους τρείς βαθμούς.

Αλλαγές για το Μοσχάτο είχαμε στο 77' μπήκε ο Ανδρουλιδάκης στην θέση του Ντόνε

Στο 81' μπήκε ο Παπαγεωργίου στην θέση του Παπαευθυμίου και στο 87' μπήκε ο Μπάλας στην θέση του Αρμάντο Γκούφα.

Είναι κρίμα η ομάδα μας που παίζει τόσο ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο να πληρώνει τα λάθη των διαιτητών αλλά και την  ατυχία της ώπου δεν  μπόρεσε  να της δώσουν την νίκη που σήμερα άξιζε πάρα πολύ.

Ελπίζουμε ότι θα δικαιωθεί στους επόμενους αγώνες..καλή συνέχεια.  

  

    

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad