Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Με μεγάλο ενδιαφέρον διοργάνωσε η ακαδημία του Φωστήρα σήμερα το βράδυ εκδήλωση με την συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. με θέμα "Το Ποδόσφαιρο στις Αναπτυξιακές Ηλικίες".

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έγινε η συνάντηση - συζήτηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών Θοδωρή Ελευθεριάδη και Κώστα Τσάνα με Προπονητές και Υπευθύνους Ακαδημιών στα γραφεία του Φωστήρα, με θέμα "Το Ποδόσφαιρο στις Αναπτυξιακές Ηλικίες".
Παρευρέθηκαν  εκτός από το τεχνικό επιτελείο του Φωστήρα, στελέχη από πολλά σωματεία, μεταξύ των οποίων οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, AEK, Πανιώνιος, Α.Ε.Μοσχάτου, Γ.Σ.Ηλιούπολης, ΠΑΣ Γαλάτσι, Ακαδημία Μπατίστα, Ακαδημία Λάκη, Άρης Αμφιάλης, Ερμής Ηρακλείου, Πρωταθλητής Καλλιθέας, Αναγέννηση Μοσχάτου, καθώς και εκπρόσωποι από γνωστά αθλητικά sites και blogs όπως τα www.fostiras-academies.gr , www.ourboys.gr, football-academies.gr, www.sports-academies.gr,  
www.moschatotavrossporty .blogspot.com, www.minifootballnews.r   κλπ που  κάλυψαν   την παρουσίαση. 

Έγινε μιά  υψηλού επιπέδου παρουσίαση-συζήτηση όπου έγιναν αρκετές ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και  όπου κατά την γνώμη μας καλύφθηκαν με τις απαντήσεις του κυρίου Τσάνα και Ευθυμιάδη.
Οι δύο   Ομοσπονδιακοί  μίλησαν   ιδιαίτερα για την φιλοσοφία που διέπει πλέον τις εθνικές μας ομάδες που είναι οι ίδιοι προπονητές και προπαντός για να πετύχουν οι ομάδες μας στον  κυρίως  τομέας είπαν ότι πρέπει  να υπάρξει κάποιο μοντέλο ανάπτυξης το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται από όλους τους  παράγοντες, τις ακαδημίες και τους προπονητές των μικρών αθλητών.
Ιδιαίτερα στάθηκαν στο ότι και η αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών είναι βασική προϋπόθεση για την ανάδειξή τους. 

Ελπίζουμε αυτές οι θετικές προσπάθειες του Φωστήρα να συνεχίζονται να γίνονται και μελλοντικά. 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad