Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Εξολόθρευσε και τον Στούπη το… φονικό γήπεδο του Μοσχάτου

Η ατυχία δεν έχει όριο στην φετινή ομάδα του Μοσχάτου, καθώς ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές του τίθενται νοκ άουτ, εξαιτίας του… φονικού γηπέδου, που προπονούνται οι «πράσινοι»! 

Νέος τραυματίας είναι ο νεοαποκτηθέντας Γιώργος Στούπης, το δεξί πόδι του οποίου κόλλησε στο ακατάλληλο τερέν, με αποτέλεσμα ο νεαρός μεσοεπιθετικός να καταρρεύσει σφαδάζοντας! Οι ιθύνοντες του Μοσχάτου άλλαξαν…. 10 χρώματα μόλις είδαν το συμβάν και πλέον σκέφτονται την λύση του… ευχελαίου, μιας και οι Δημοτικοί αρμόδιοι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Οι απώλειες της ΑΕΜ, που πασχίζει να παρουσιάσει μια αξιόμαχη ομάδα και ικανή να κυνηγήσει τον τίτλο, έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στην υγεία των ποδοσφαιριστών (που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι), αλλά και στο οικονομικό, καθώς οι διοικούντες του Μοσχάτου έχουν βάλει πολύ βαθειά το χέρι στην τσέπη, για να καλύψουν τις απαιτούμενες ιατρικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad