Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Το 1ο φιλικό για τη σεζόν 2012-2013 έδωσε o ΛΈΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ την Παρασκευή 7/9, στο κλειστό των Καμινίων με την ομάδα της Καστέλλας.

Το 1ο φιλικό για τη σεζόν 2012-2013 έδωσε η ανδρική μας ομάδα, την Παρασκευή 7/9, στο κλειστό των Καμινίων με την ομάδα της Καστέλλας.

Ο Λέων Μοσχάτου κατέβηκε με τρεις απουσίες, τους Δημάκη, Τσιγκάκο, Ζαμπέτα ενώ με ίωση έπαιξε ο Βασιλάκος. Από την πλευρά της Καστέλλας η ομάδα είχε μόνο μια απουσία.


Η ομάδα μας φέτος έχει προχωρήσει σε ριζική ανανέωση του ανδρικού της τμήματος δίνοντας βάση στα νέα παιδιά τα οποία πάντα πλαισιώνονται από έμπειρους παίκτες.


Στην ομάδα έχουν παραμείνει οι Βασιλάκος, Αλεξίου, Δημάκης, Ραπανάκης, Τσιγκάκος, Φελλάς.

Αποκτήθηκαν οι Μάλτας και Πανταζίδης από τον Ατρόμητο, Κωστούλας από τον Πειραϊκό, Κακούλης από τον Παννεαπολικό, Παυλιάς από την Αρμενική και Πόθος από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου.
Ελεύθεροι αποκτήθηκαν οι Κουρδούτης, Βουλάς, Ζαμπέτας.
2 ακόμη σημαντικές μεταγραφές -μένουν τα τυπικά- θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Προπονητής μας παραμένει ο κ. Πούγγουρας ο οποίος ανέβασε την ομάδα μας στην Γ ΕΣΚΑΝΑ το 2008 και ελπίζουμε οτι θα επαναλάβει το ίδιο και φέτος.


Στα αγωνιστικά της Παρασκευής, παρά τις απουσίες ο Λέων κοίταξε στα ίσια την Καστέλλα παρόλο την 1 κατηγορία διαφορά΄. Δεδομένων των δοκιμών των 2 προπονητών δεν κρατήθηκε επίσημο σκορ και χρόνος αν και ανεπίσημα σε πολλά σημεία του αγώνα βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ.


Το πρωτάθλημά μας ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου με αγώνα εκτός με τους Απρόβλεπτους στον Κορυδαλλό, ενώ φέτος οι αγώνες της ομάδας μας θα γίνονται Δευτέρα στις 10.00 στο κλειστό της Μιαούλη 60.
 
http://www.asleon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad