Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Μαρίνα Λουκή :O Λέων Μοσχάτου δεν θα συμμετέχει φέτος στο κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ.

Αγαπητοί. Όπως θα δείτε από τις κληρώσεις της ΕΣΚΑΝΑ η ανδρική ομάδα μας φέτος, δεν θα συμμετέχει στο κύπελλο. Θεωρητικά ο λόγος είναι οικονομικός. Ουσιαστικά είναι μια μορφή παθητικής διαμαρτυρίας.

Ήδη από πέρισυ τα έξοδα του ανδρικού μας μόνο για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα ανέρχονται σε 800 ευρώ. Φέτος λοιπόν προστέθηκαν και νέα έξοδα, για το παιδικό περίπου 400 ευρώ. Σημειώνω ότι η συμμετοχή του παιδικού είναι υποχρεωτική αν θέλουμε να συμμετέχουμε στο ανδρικό πρωτάθλημα. Άρα αναγκαζόμαστε θέλοντας και μη να δώσουμε 1200 ευρώ απλά και μόνο για να συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα.

Νομίζω ότι δεν χρειάζονται εξηγήσεις για το γιατί το κόστος αυτό είναι απαγορευτικό -ήδη αρκετές ομάδες έχουν διαλυθεί μην αντέχοντας τα έξοδα-, πόσο μάλλον τώρα που η οικονομική κατάσταση έχει αλλάξει προς το πολύ χειρότερο. Καταλαβαίνoυμε ότι οι διαιτητές και η γραμματεία έχουν κάποια έξοδα. Όμως ειλικρινά, οι αμοιβές πρέπει να κατέβουν. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν είναι επάγγελμα. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι λειτούργημα.

ΥΓ. Τα 35 ευρώ της συμμετοχής για το κύπελλο θα μαζεύονταν σε 1 μέρα, μόνο από το 9μελές ΔΣ μας.  
Όμως μέχρι να θυμηθούν όλοι ξανά την πραγματική αξία του αθλητισμού, εμείς σιωπηλά θα διαμαρτυρόμαστε σε κάθε ευκαιρία. Και ήδη ξέρουμε οτι ακουγόμαστε. ;)
http://www.facebook.com/groups/8844264715/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad