Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Στοχεύει ψηλά ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου…

Σε διαπραγματεύσεις με τους Μάριο Γκιούρδα, Νίκο Σαμαρά και Χριστόφορο Ιωακειμίδη βρίσκεται ο ΑΟΠ Μοσχάτου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την στιγμή που οι Πειραιώτες απέκτησαν τους Παπαδέα, Φελερή, Αντωνιάδη και Αδαμόπουλο.

Την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδό της στην Α1 μέσα από ένα δύσκολο Όμιλο στην Α2 προσπαθεί να φτιάξει η διοίκηση του ΑΟΠ Μοσχάτου σε συνεργασία με τον τεχνικό του Ανέστη Μαλτίδη.

Οι νεοφώτιστοι του Πειραιά βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πρώην τριάδα του Μίλωνα, Γκιούρδα, Σαμαρά, Ιωακειμίδη, αλλά και τον νεαρό Παύλο Δραγκίδη, ελπίζοντας πως θα μπορέσουν να τους πείσουν να υπογράψουν στο Μοσχάτο.

Παράλληλα όμως ο ΑΟΠ Μοσχάτου απέκτησε με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό τους Παναγιώτη Φελερή  (19 ετών διαγώνιος) και Τάκη Παπαδέα (πασαδόρος) επενδύοντας και στις μικρές ηλικίες.

Από εκεί και μετά για την θέση του λίμπερο ο Μαλτίδης εμπιστεύθηκε τον Θάνο Αντωνιάδη που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στα Ταταύλα, ενώ στην ομάδα του Πειραιά επιστρέφει και ο Ευθύμιος Αδαμόπουλος που πέρσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad