Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Οι Μοσχατιώτισες Πατέρα και Γιαμπάνη συνεχίζουν στα πορτοκαλί!

Θέτωντας, ως αρχικό στόχο, τη διατήρηση ενός βασικού κορμού, ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει, μετά τις Άννυ Κοιλιαρίδη και Πόπη Ζακυνθινού, την ανανέωση της συνεργασίας με τις Στεφανία Πατέρα (3η χρονιά) και Ζέφη Γιαμπάνη (2η χρονιά). Η απόφαση στηρίχτηκε τόσο στην αγωνιστική απόδοση των αθλητριών, όσο και στον εξαιρετικό χαρακτήρα τους.

Μαζί με τις δύο προαναφερθείσες αθλήτριες, ανανέωσε για 3η συνεχόμενη περίοδο η 20χρονη Φιλίτσα Τσέτα, όπως και η 18χρονη Ίρις Κωνσταντινίδου που παρά τη μικρή της ηλικία, είναι η 4η χρονιά που θα βρίσκεται στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας όπου ξεκίνησε την αθλητική της πορεία. Η 16χρονη Κατερίνα Παναγιωτίδη, η οποία μπήκε κατευθείαν στα βαθιά με συμμετοχή σε αρκετούς αγώνες της Α1, θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι του συλλόγου για 2ο συνεχόμενο χρόνο. Στην πρώτη ομάδα προωθούνται επίσης και οι 16χρονες Νεάνιδές μας Πηνελόπη Ντζαμάρα, Σταυρούλα και Ηλέκτρα Μαρκουλάκου.

Τέλος, η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τις αθλήτριες Ειρήνη Κούκη, Άννα-Μαρία Στεφάνου, Αγάπη Κουρπά και Ειρήνη Μπαλιούση, οι οποίες δε θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Η προσφορά τους ήταν σημαντική και θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ομάδας μας. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη συνέχεια. Ειδική μνεία στην Αντωνία Σταμούλη, η οποία ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του συλλόγου και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Νέας Ιωνίας.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Χαντζόπουλος, δήλωσε: «Με γρήγορες, συντονισμένες και πάντα μελετημένες κινήσεις, αλλά και καίριες προσθήκες που θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, ο σχεδιασμός του ρόστερ της ομάδας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Οι Άννυ, Πόπη, Στεφανία και Ζέφη, δίνουν την ποιότητα και την εμπειρία που χρειάζεται η ομάδα έτσι ώστε να γίνει, με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο, η μετάβαση στη νέα εποχή για τον σύλλογο με πολλά νεαρά κορίτσια, με πολλή όρεξη για δουλειά και δίψα για βελτίωση! Η στήριξή τους είναι σημαντική και τις ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά!»


http://melissiabc.gr/default.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad