Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Πανερυθραϊκος:Μετά την Ακαδημία μας σειρά πήραν οι άνδρες με την ομάδα μας να... πατάει ξανά παρκέ!

«Επανεκκίνηση» και για τους άνδρες! 
Μετά την Ακαδημία μας (που αποτελεί άλλωστε προτεραιότητα για τον Σύλλογο), η οποία μπήκε και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων, μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων, σειρά πήραν οι άνδρες του Πανερυθραϊκού, με την ομάδα μας να... πατάει ξανά παρκέ! 
Εν αναμονή των αποφάσεων της Ομοσπονδίας για τις τύχες των Πρωταθλημάτων, οι παίκτες και οι προπονητές μας επέστρεψαν ξανά στο «Στέλιος Καλαϊτζής» και αν μη τι άλλο η αίσθηση ήταν ξεχωριστή και ιδιαίτερη, έπειτα από μία περιπέτεια τριών μηνών που κανείς μας δεν είχε ξαναβιώσει. Γι' αυτό και η λαχτάρα και η ανυπομονησία να επιστρέψουν σε αυτό που τόσο αγαπάνε ήταν «ζωγραφισμένες» στα πρόσωπα όλων!
Φυσικά, οι παίκτες μας στο πρώτο στάδιο της επιστροφής στη δράση θα ακολουθήσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων χωρίς μπάλα, χωρίς επαφές και με την απαραίτητη τήρηση των αποστάσεων βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας και της ΓΓΑ, ωστόσο, το γεγονός αυτό κάθε άλλο παρά τους... χαλάει!
Και αυτό διότι, όπως πολύ γλαφυρά επισήμανε ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού μας, Τάσος Καλλιανιώτης, μετά το πέρας της προπόνησης: «Παρ' όλο που όχι μόνο δεν έχουμε... ακουμπήσει ακόμη μπάλα, αλλά ούτε καν το χρώμα της έχουμε δει, είχε λείψει τόσο πολύ ο ένας στον άλλον, μας είχε λείψει τόσο πολύ το γήπεδο, που το ευχαριστιόμαστε και με το παραπάνω και περνάμε πολύ καλά, ειδικά όπως έχουν διαμορφώσει οι προπονητές μας (με τον γυμναστή μας, τον κόουτς Χατζή, να έχει το πιο μεγάλο μερίδιο σε αυτό) το νέο πρόγραμμα προπονήσεων! Επιστρέψαμε επιτέλους στο «δεύτερο σπίτι» μας και αυτό λέει πολλά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad