Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Εθνική Κωφών Γυναικών:Η Μοσχατιώτισσα Στεφανία ΠατέραMVP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.


MVP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αναδείχθηκε η  Στεφανία Πατέρα, η οποία οδήγησε την Εθνική Κωφών Γυναικών στην κορυφή για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση. Στην καλύτερη πεντάδα και η Ανθή Χαϊνά.΄

Ο τρίτος συνεχόμενος τίτλος της Εθνικής Κωφών Γυναικών είναι γεγονός. Η ομάδα της Αθηνάς Ζέρβας κατέκτησε το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Λούμπλιν της Πολωνίας, με την Στεφανία Πατέρα να αναδεικνύεται MVP της διοργάνωσης χάρη στις σπουδαίες εμφανίσεις της.
Μία από αυτές λίγο έλειψε να της δώσει και ένα σπάνιο quadruple-double στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με την Λευκορωσία, όταν το κοντέρ της έγραψε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 9 κλεψίματα και 5 μπλοκ σε 30:37 συμμετοχής.
Η έμπειρη αθλήτρια του ΚΑΟ Μελισσίων, ομάδας που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Α2 Γυναικών, ήταν φυσικά και μέλος της κορυφαίας πεντάδας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στην οποία χώρεσε και η πλέι μέικερ Ανθή Χαϊνά.
https://www.sport24.gr/Basket/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad