Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Eνημέρωση της ΑΕ Μοσχάτου για το αυριανό αγώνα με τον ΑΟ Καραβά.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε για τον τρόπο προσέλευσης και κατανομής των φιλάθλων για τον αγώνα της Κυριακής 21/10 με τον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ.
Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα εισέλθουν αποκλειστικά και μόνον από την Οδό Κεφαλληνίας στη θύρα 2 από την ειδική είδοδο που ευρίσκεται εκεί. 


Θα καταλάβουν αποκλειστικά την κερκίδα 2 (gate 2) όπισθεν του τέρματος προς την πλευρά της παραλίας. Στην είσοδο θα υπάρχουν εκδοτήρια ξεχωριστά και θυρωρός. Τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα είναι ανάλογα με την χωρητικότητα της θύρας περίπου 100. Στον χώρο έχει προβλεφθεί η ύπαρξη χημικής τουαλέτας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.
Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων θα φιλοξενηθούν στην κεντρική κερκίδα και στην μικρή κερκίδα έμπροσθεν του κυλικείου.
Στην μικρή κερκίδα την προαναφερόμενη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα φιλοξενηθούν οι επίσημοι και ή διοίκηση του Καραβά μαζί με την δική μας αν φυσικά το επιθυμούν.
Η είσοδος χωρίς διαρκείας η κανονικό εισιτήριο δεν θα επιτραπεί σε κανέναν και δεν θα ισχύσουν ελευθέρας πλην των προβλεπόμενων της ΕΠΟ και της ΕΠΣΠ.
Παρακαλούμε όλους τους Μοσχατιώτες να έλθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα μας με την παρουσία τους στο έργο της. 


Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την φιλοξενία της αντιπάλου και να προσέχουν να μην γίνει οποιαδήποτε προβοκατορική ενέργεια εις βάρος της ομάδας μας από οποιονδήποτε.
Φίλαθλοι θέλουμε κόσμιες συμπεριφορές από όλους, υγιή ανταγωνισμό και να απομονώσουμε όλοι μαζί τους κακοπροαίρετους που βλάπτουν το άθλημα.
Ζητωκραυγάζουμε για την ομάδα μας και μόνον. Δεν βρίζουμε κανένα και σεβόμαστε τους πάντες. Με τον ίδιο τρόπο επιθυμούμε να αντιμετωπιζόμαστε κι εμείς από όλους σε κάθε γήπεδο.
Θεσμικά θέλουμε ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση από τους διαιτητές καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι ένα καθοριστικό


Στο γήπεδο θα υπάρχει ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης και θα γίνεται ενδελεχής έλεγχος σε όλους τους φιλαθλους που εισέρχονται.
Η ευχή μας είναι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να επικρατήσει ο καλύτερος.
Με την λήξη του προηγούμενου παιχνιδιού στις 15.00 το γήπεδο θα αδειάσει εντελώς με ευθύνη της αστυνομίας.
Στον χώρο των αποδυτηρίων θα βρίσκονται μόνον οι αναφερόμενοι στο φύλλο αγώνος και οι πρόεδροι των ομάδων.
90 λεπτά μόνο αντίπαλοι με όλες τις ομάδες.
Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι πόλεμος αλλα να είναι φιλία και ευγενής άμιλλα.


Α.Ε. Μοσχάτου FC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad