Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Περπέρογλου: "Ήρθα λόγω του Τόμιτς"

Ο Στράτος Περπέρογλου έδωσε την πρώτη συνέντευξή του από την στιγμή που πάτησε στο Βελιγράδι, τονίζοντας ότι η παρουσία του Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πει το "ναι" στην πρόταση του Ερυθρού Αστέρα.
Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας για τον Ερυθρό Αστέρα, ο Στράτος Περπέρογλου έδωσε την πρώτη μεγάλη συνέντευξή του. Ο πρώην φόργουορντ των "αιωνίων" μίλησε στη Mozzart Sport για την απόφασή του να μετακομίσει στο Βελιγράδι, εξηγώντας πως "πάντα μου άρεσε όταν έπαιζα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, είχε σπουδαία ατμόσφαιρα".
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι "ο βασικός λόγος που ήρθα ήταν η παρουσία του Μίλαν Τόμιτς. Όταν πήρε τη δουλειά, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου εξήγησε ποια θα είναι η κατάσταση για μένα. Μου περιέγραψε το πρότζεκτ, ότι θα υπάρχουν αρκετά νεαρά παιδιά. Εμείς, θα παλέψουμε για τον τίτλο, όπως κάνουμε πάντα". Κι όπως τόνισε: "Είχα κάποιες προσφορές, αλλά από ομάδες που δεν είναι σε θέση να διεκδικούν τίτλους. Εγώ θέλω να παίζω για κάτι, οπότε ο Ερυθρός Αστέρας μού έδωσε ένα εξαιρετικό κίνητρο".
Μέσα σε αυτά που είπε, ήταν κι οι σκέψεις του για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. "Κι οι δύο είναι σπουδαίοι προπονητές, πιστεύω απλά ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αφήνει τους παίκτες να λειτουργήσουν με το ένστικτο, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δίνει μεγάλη έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη διαφορά τους", εξήγησε χαρακτηριστικά.

Πηγή:https://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/eb-news/eb_red_star/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad