Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκη στην παράταση του Μοσχάτου με 0-1 επι του Αίαντα Σαλαμίνας και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλου της ΕΠΣ Πειραιά.


Mε γκόλ του Δριμούση στην παράταση στο 110' πήρε την νίκη το Μοσχάτο απο τον σκληρό Αίαντα Σαλαμίνας και παράλληλα την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά.

Το Μοσχάτο είχε την υπεροχή σε ολη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας πολυ καλές ευκαιρίες να πετύχει γρήγορα γκόλ ,είχε και δύο δοκάρια.

Στο πρώτο  ημίχρονο της παράτασης   αποβλήθηκε ο Σαπαλίδης.

Στην επόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Μοσχάτου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το δυνατό Κερατσίνι για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.


Διονύσης Φαναρίτης

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0-1 στην παράταση και πρόκριση της ομάδος μας στην επόμενη φάση του κυπέλου! Συγχαρητήρια για την άξια πρόκριση σε παίχτες,προπονητές και τους πολλούς φιλάθλους μας που ακολούθησαν την αγαπημένη μας ομάδα. Συνεχίζουμε σοβαροί και προσηλωμένοι την πορεία μας!Τα καλύτερα έπονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad