Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η Διοίκηση του Γ.Α.Σ. Πήγασου Κορυδαλλού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κωνσταντίνο Τσίμπα.


Η Διοίκηση του Γ.Α.Σ. Πήγασου Κορυδαλλού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κωνσταντίνο Τσίμπα Costas Tsimpas (ο οποίος μετά από 8 χρόνια επιστρέφει στην οικογένεια του Πήγασου) ως τεχνικός διευθυντής στα γυναικεία τμήματα του συλλόγου, head coach στο τμήμα Νεανίδων και βοηθός προπονητή στο αντρικό τμήμα.
Ο κόουτς Τσίμπας έχοντας δείξει τα πολύ καλά δείγματα της δουλειάς του, αποτελεί για εμάς ευτυχή συγκυρία που θα βρίσκεται στην ομάδα μας. Το πάθος του για δουλειά και διάκριση, καθώς και η πίστη του στις δυνατότητες του συλλόγου μας αποτελούν εχέγγυο για μία πετυχημένη χρονιά και όχι μόνο. Ο Κωνσταντίνος Τσίμπας Costas Tsimpas έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ Σερρών, είναι καθηγητής στο ΙΕΚ Όμηρος και έχει δουλέψει στα γυναικεία τμήματα των ομάδων Φοίνικα Αγ. Σοφίας - Πανιώνιος - Γ.Σ. Μάνδρας και Α.Ο.Π.Φ. 
Το Δ.Σ του Συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad