Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Aντώνης Τσάτσος: «Να χαίρεται η ΕΠΣΑ τους διαιτητές που ορίζει»


Με δήλωση του αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, ο πρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου εξέφρασε την οργή του για τη διαιτησία του Ζαραβίνου θεωρώντας ότι έπαιξε με το κόπο των ποδοσφαιριστών του.
Αναλυτικά, το κείμενο:
«Σήμερα γίναμε θεατές ενός γελοίου θεάματος αφού ο διαιτητής, Ζαραβίνος δεν σεβάστηκε την προσπάθεια των παικτών μας και ούτε το γεγονός ότι έχει γίνει μια τόσο μεγάλη επένδυση στο σύλλογο από το καλοκαίρι.
Με ανύπαρκτο φάουλ που καταλόγισε ο αντίπαλος ισοφάρισε ενώ σε΄ολο τον αγώνα αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.Δεν γίνεται κ. Δημητρίου να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Στα προηγούμενα ματς οι διαιτητές εξαντλούσαν την αυστηρότητα τους και έδειχναν αρκετές κάρτες στους παίκτες ου Άγιαξ.
Στο σημερινό ματς ο κ. Ζαραβίνος χαρίστηκε αρκετές φορές στους παίκτες του Απόλλωνα Χαλαναδρίου και ενώ θα μπορούσε να είχε αποβάλει αντίπαλο ποδοσφαιριστή δεν το έκανε.
Να τους χαίρεται η ΕΠΣΑ τους διαιτητές που ορίζει.
Αυτή είναι η εξυγίανση»


Πηγή:http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad