Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Στέφανος Φαναρίτης:Eίδαμε στην προπόνηση φοβερή διάθεση που μας άρεσε και γρήγορα μας πέρασε η θετική Αυρα... Αυτό την Κυριακή θα το περάσουμε στην εξέδρα μας που για μια ακόμα φορά θα είναι δυναμικα παρούσα.

Ενα βηματάκι πιο πάνω απο το 2013 ο φετινός μας στόχος..Ενα βηματάκι μικρό μια ολόκληρη κατηγορία... Θέλω να σε ΔΩ Γ Εθνική και φέτος στα χείλη και τις καρδιές μας. 
Το 2013 ηταν η τελευταια χρονιά που τα πήραμε ολα και θα θέλαμε ,αν το αξιζουμε, και αυτο θα το δείξει η καλή μας προσπάθεια και τα αποτελέσματα , να το επαναλάβουμε... Θέλουμε φέτος να ξανά πάρουμε το κύπελλο και φυσικα το εισιτήριο της ανόδου με το πρωτάθλημα. Εμείς θα κοιτάμε κοντά.... το κάθε ματς ξεχωριστά και θα αντιμετωπιζουμε με υπευθυνοτητα και σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια.
Η ομάδα πολύ σύντομα θα δείξει τις μεγάλες και πραγματικες δυνατότητες της... Εξαιρετικές μονάδες στην ΑΕΜ, μόλις δεθούν μεταξύ τους θα παίξουν πολύ καλής ποιότητας Μπάλλα.
Χθες είδαμε στην προπόνηση φοβερή διάθεση που μας άρεσε και γρήγορα μας πέρασε η θετική Αυρα... Αυτό την Κυριακή θα το περάσουμε στην εξέδρα μας που για μια ακόμα φορά θα είναι δυναμικα παρούσα... Καλώς να ερθετε κοντά μας μικροί και μεγάλοι Warriors.... ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Πάθος δύναμη, και πίστη δυνατά μπροστά. Συνεχίζουμε... Μόλις αρχίσαμε... Προσωπικά ευελπιστώ να πέρασω ένα υπέροχο απόγευμα μαζι με την ομαδα που λάτρευω, την ΑΕΜ της καρδιάς μου, ανάμεσα σε αλλους πολλούς "πειραγμενους" και άρρωστους με την ίδια τρέλα Μοσχατιώτες.... Καλή χρονιά να έχουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad