Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Με το δεξί η ΑΕ Μοσχάτου πέρασε στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Πειραιά νίκησε με 0-5 την Ελλάς Ποντίων.

Ελλάς Ποντιων- Α.Ε Μοσχάτου 0-5.

Με το δεξί η ομάδα μας κέρδισε τις εντυπώσεις με το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε. Συνεχίζουμε στην επόμενη φάση του κυπέλου και την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα με σοβαρότητα, σεβασμό σε κάθε αντίπαλο για την επίτευξη του στόχου μιας αναγεννημενης ομάδας σε όλους τους τομείς. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες, προπονητές, γυμναστή,μασερ, φροντιστή, Διοίκηση και στον δωδέκατο παίχτη μας τους φιλάθλους μας που γέμισαν το γήπεδο σήμερα.

Tα γκόλ πέτυχαν:

2'  Δριμούσης
41' Δριμούσης
45' Σούφλας
59' 75'' Μπόλης

Η σελίδα στο  facebook ( f.c Moschatou )έγραψε:    
Με εξαιρετική εμφάνιση και με το εντυπωσιακό 5-0 προκρίθηκε η ομάδα μας νικώντας εκτός έδρας την Ελλάδα Ποντίων στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι της για το θεσμό του κυπέλλου.
Παρόλο τη αφόρητη ζέστη οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν πολύ καλή εμφάνιση,παρουσιάστηκαν σοβαροί καθ'όλη τη διάρκεια του ματς και δεν ανησύχησαν καθόλου από τον αντίπαλο σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα.
Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν με χατρικ ο Δρυμουσης ( ο οποίος σεβόμενος το πέρασμα του από την ομάδα των Ποντίων δεν πανηγυρίσε κανένα γκολ,δείχνοντας και το ήθος του),ο Σουφλας και ο νεαρός Μπολης.
Στα αξιοσημείωτα του ματς το πέναλτι που έπιασε ο Κώστας Λιουμπης με το σκορ στο 5-0 σηματοδοτώντας μια όμορφη επιστροφή στα γήπεδα μετά τον περσινό τραυματισμό του αλλά και η παρουσία αρκετών φιλάθλων μας που ακολούθησαν την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad