Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Φιλική νίκη της ΑΕ Μοσχάτου με 3-0 επι της ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας.(video)

Το πρώτο γκόλ του Καραβού  


Το Μοσχάτο έχοντας την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα του με την 
ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 δείχνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να βρεθεί στην απαραίτητη κατάσταση  με την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας Πειραιώς ώστε να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου στον οποίο θα συμμετέχει.

Η Τερψιθέα είναι  μία ομάδα που πήρε φέτος την άνοδό της στην Α Κατηγορία της ΕΠΣΑθηνών όπου προσπαθεί και αυτή να βελτιωθεί προς το καλύτερο, να επισημάνουμε οτι στην ομάδα της Γλυφάδας αγωνίστηκε ο παλιός και καλός παίκτης της ΑΕ Μοσχάτου Γιαννακόπουλος.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι:
 Ο Καραβός στο 8'  όπου έπειτα από καταπληκτική πάσα του Μπαμίχα από αριστερά  βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0 για την ομάδα μας.
Ο Δριμούσης  στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας μία καταπληκτική προσπάθεια από αριστερά περνώντας σχεδόν όλη την αντίπαλη άμυνα έγραψε στο 49' το 2-0.

Λίγα λεπτά πριν την λήξη στο 88' ο Ψυλάκης με δυνατό σουτ μέσα στην αντίπαλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για το Μοσχάτο

Σε γενικές γραμμές το Μοσχάτο ικανοποίησε αρκετά  τους 150 περίπου φίλαθλους που ήρθαν να το παρακολουθήσουν, δείχνοντας φυσικά κάποιες αρετές στο τρέξιμο και στην κάλυψη των κενών χώρων αλλά θέλοντας περισσότερη δουλειά όσο αφορά την καλή κυκλοφορίας της μπάλας.

Το τρίτο γκόλ του Ψυλάκη 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad