Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

«Φυσάει» νέα εποχή στον Αίολο Ταύρου!

Τρομερές αλλαγές στον σύλλογο καλαθοσφαίρισης!
Νέα σελίδα έχει ανοιχτεί στον σύλλογο καλαθοσφαίρισης, Αίολος Ταύρος 2006, τον τελευταίο καιρό!
Ο, μέχρι πέρσι, χρηματοδότης του σωματείου, Μιχάλης Κακομανώλης, αποχώρησε, πριν μερικούς μήνες από το ιστορικό σωματείο, με τον ιθύνοντα αυτού, Ρωμύλο Σαρατσόπουλο, να έχει, ήδη, αντικαταστήσει τον πρώην παράγοντα του Αίολου Ταύρου 2006 στην συγκεκριμένη θέση.
Επίσης, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Αίολου Ταύρου 2006 θα συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ, ύστερα από την πτώση της από την Α’ τοπική κατηγορία, έχοντας στην τεχνική ηγεσία της τον έμπειρο προπονητή, Γιώργο Τσίρο.
Ο εν λόγω κόουτς θα γυμνάζει, τη νέα χρονιά, την ανδρική και την εφηβική ομάδα του σωματείου, ο Στέλιος Κλήμης το παιδικό και το παμπαιδικό τμήμα του Αίολου Ταύρου 2006, ενώ οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Γιοβάνα Τσικούλια και Δήμος Γκιγουρτάκης, θα βρίσκονται στο «τιμόνι» των Ακαδημιών του σωματείου.
Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό του ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Αίολου Ταύρου 2006, ο 19χρονος, φόργουορντ, Βαγγέλης Σταμέλος, έχει ενταχθεί στην ομάδα από σωματείο της Χαλκίδας, ενώ έχει επιστρέψει στον σύλλογο ο Στέφανος Μαμουνής, από τον Ερμή Πειραιά.

Επίσης, ο πρώην φόργουορντ και σέντερ του Α.Ο.Ν. Παλατιανής, Δημήτρης Κούρος, θα συνεργαστεί τη νέα σεζόν με τα στελέχη της ομάδας, ενώ το ίδιο θα συμβεί με τον τέως σέντερ της εφηβικής ομάδας του Εθνικού Πειραιώς, Μάνο Γκιγουρτάκη, τον σέντερ, Νετζίπ Χουσείν, αλλά και τον πλέι-μέικερ και γκαρντ, Παύλο Θεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad