Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του Σ.ΦΙ.Γ.Μοσχάτου.

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή μας γιορτή. Με την παρουσία τους μας τίμησαν: 

ο δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Κος Ευθυμίου Ανδρέας, Ο αντιδήμαρχος ,συντονιστής αθλητικών δραστηριοτήτων Κος Φελλάς Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κος Γρούμπας Βασίλειος, ο εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικών υπηρεσιών & πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας του δήμου Μοσχάτου Ταύρου Κος Σάββας Ιωάννης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του δήμου και σχολικών αγώνων κος Κοτζαμπασάκης Ελευθέριος και ο δημοτικός σύμβουλος Μπούτσης Αντώνης.


Οι αθλήτριες μας από τα τμήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου μας εντυπωσίασαν με τις χορογραφίες που δημιούργησαν αποκλειστικά για την καλοκαιρινή μας γιορτή και εισέπραξαν τα θερμά ΄μας χειροκροτήματα .
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις αθλήτριες από το τμήμα της Κας Τσίχλα Κων/νας με τις επίλεκτες της γενικής γυμναστικής που θα διαγωνιστούν τις 23/6/2017 στο Περιστέρι στην Διοργάνωση Cosmogym Contest..


Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες στις προπονήτριες μας και σε όλους τους γονείς που βοήθησαν για να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα..! ! !

περισσότερα στο 
https://www.facebook.com/S.FI.G.MOS?hc_ref=NEWSFEED

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad