Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Μοσχάτου Ταύρου:Ενημέρωση για τα προγράμματα μαζικής άθλησης.

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες στα προγράμματα Μαζικής Άθλησης του τμήματος Αθλητισμού & Ν. Γενιάς, ότι :
Από τον Μάρτιο του 2016, μετά την δημοσίευση της σχετικής ΚΥΑ Εσωτερικών, Οικονομικών & Διοικητικής Μεταρρύθμισης που αφορούσε προσλήψεις προσωπικού στους Ο.Τ.Α  και  με απόφαση της Δημοτικής  Αρχής, η διοίκηση του Δήμου, υπέβαλλε προς έγκριση, αίτημα προς τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την πρόσληψη οκτώ Γυμναστών με σύμβαση έργου, για το έτος  2016-2017.
Μετά την έγκριση του αιτήματος  και τη  λήξη των συμβάσεων των Γυμναστών στις  26.12.2016, δημοσιεύθηκε προκήρυξη στις 04.01.2017 με την οποία καλούνται οι υποψήφιοι για την πρόσληψη Γυμναστές, να προσκομίσουν τα απαραίτητα  δικαιολογητικά -όπως ορίζει ο νόμος- εντός  δέκα ημερολογιακών ημερών, δηλαδή έως την Παρασκευή 13.01.2017.
Τα προγράμματα αθλητισμού θα ξεκινήσουν αμέσως, μετά τη διαδικασία της επιλογής των Γυμναστών και της υπογραφής των νέων συμβάσεων.
Επειδή μέχρι να ολοκληρωθεί η παρακάτω διαδικασία, θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην επανέναρξη των προγραμμάτων, τα ενδιάμεσα μαθήματα θα υλοποιηθούν με τις νέες συμβάσεις.
Σας ευχαριστούμε για  την κατανόησή σας!
Πληροφορίες, τηλ: 210-9407820

https://dimosmoschatou-tavrou.gr/enimerosi-gia-ta-programmata-mazikis-athlisis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad