Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (14/1) η πρώτη προπονητική ημερίδα της χρονιάς για όλες τις κατηγορίες.

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 09.00 το πρωί με την ημερίδα για τους μικρούς (ΠΠ/ΠΚ και μίνι) και θα συνεχιστεί το μεσημέρι για τις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Αρκετοί αθλητές επέλεξαν να ξεκινήσουν τους αγώνες τους στον Αγιο Κοσμά. Ανάμεσα σε αυτούς ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα 60 μέτρα. 
Το επί κοντώ θα είναι για μία ακόμη φορά από τα αγωνίσματα που θα ξεχωρίσουν, αφού  έχει δηλώσει συμμετοχή ο πρωταθλητής Ευρώπης και κορυφαίος παίδας όλων των εποχών παγκοσμίως, Εμμανουήλ Καραλής, στον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία των Κ20 ετών. Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίζει ακόμη ο Νίκος Νεράτζης, αλλά και οι μικρότεροι Γιάννης Κυριαζής και Ανδρέας Μητακίδης. Στις γυναίκες θα συμμετάσχουν η Αριάδνη Αδαμοπούλου και η Μυρτώ Κασσωτάκη.
Σε δύο αγωνίσματα (60 μ./60 μ. εμπ.) θα πάρει μέρος η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ κορασίδων στα 60 μ. εμπ. (8.60) και κορυφαία κορασίδα του 2016 στα 60 μ. (7.84), Πασχαλίνα Παπαδοπούλου. 
Αλλαγή ...κατεύθυνσης για την Κατερίνα Σαρρή, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο μήκος, αγώνισμα στο οποίο έχει δηλώσει συμμετοχή αγώνισμα στους Ανδρες έχει δηλωθεί ο Νίκος Καψής. Ντεμπούτο στη σεζόν, αναμένεται να κάνει ο Νίκος Τσιώκος.
Δείτε τις συμμετοχές (Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ)  στην ημερίδα του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

http://www.segas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad