Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Πέρασε απο το Μοσχάτο ο Εργοτέλης που νίκησε με 0-1 τον Εθνικό .

Στις νίκες επέστρεψε ο Εργοτέλης που κατάφερε να κερδίσει με γκολ του Καλέ στο Μοσχάτο τον Εθνικό Πειραιώς για την 10η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.
Στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης μπήκε πολύ δυνατά και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με ένα πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Κατσικοκέρης βρήκε ωραία τον Καλέ και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1 για τους «κιτρινόμαυρους». Στη συνέχεια ο Εργοτέλης διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του σκορ, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά καθόλου με εξαίρεση ένα σουτ –αδύναμο- του Λεωνιδόπουλου. Από την άλλη, ο Εργοτέλης στο 23’ είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Πόϊ να σουτάρει από καλή θέση όμως το σουτ του κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Εθνικού και είχε και μία καλή εκτέλεση φάουλ του Μισέλ που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης έχασε δύο καλές στιγμές στο 57′ με σουτ του Καλέ που πέρασε άουτ και στο 59′ με τον Κατσικοκέρη από το σημείο του πέναλτι να αστοχεί. Στο φινάλε με τους  γηπεδούχους  να ανεβαίνουν  και να χάνουν και αυτοί με την σειρά τους δύο ευκαιρίες στο 84′ με τον Σωπάση και στο 88′ με τον Χατζησάββα. 
Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Εργοτέλη να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.
Εθνικός Πειραιώς: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπένα(84′ Μαρούδας), Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος(65’ Κομνηνός), Βλάχος, Κατίδης, Χατζησάββας, Λεωνιδόπουλος, Σουλελές(71’ Σωπάσης)
http://www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad