Καλή εμφάνιση για την ΑΕ Μοσχάτου παρά την ήττα με 1-2 απο την Ηλιούπολη.

Το Μοσχάτο  παρουσιάστηκε πολύ καλύτερο στο φιλικό αγώνα που έδωσε με την ομάδα της Ηλιούπολης σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό  γήπεδο του Μοσχάτου.

Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου είχε πολύ καλή ανάπτυξη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να φέρει πολλές φορές την μπάλα στην εστία του τερματοφύλακα  της αντιπάλου ομάδας.Στο 35' κατάφερε να προηγηθεί με κοντινό σουτ του Πλουσή.Ομως με   γκολ του Γεμιστού (με σουτ μακρινή απόσταση) στο 42'  η Ηλιούπολη κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 1-1 και οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.


Στην επανάληψη ο προπονητής της 
ΑΕ Μοσχάτου δοκίμασε αρκετούς νέους παίκτες με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει την συνοχή της και στο 70' η αντίπαλος ομάδα με γκολ του Αναστασάκη  το εκμεταλλεύτηκε και  πήρε την σημερινή νίκη με 1-2.

Οι ομάδες ήταν ισοδύναμες έδειξαν και οι δύο ότι διαθέτουν καλά στοιχεία  και σίγουρα θα πάνε πολύ καλύτερα στα πρωταθλήματα που θα αγωνιστούν την φετινή χρονιά. 

Απο τον σημερινό αγώνα απουσίαζε ο επιθετικός  Νίκωνας Σπηλιωτάκης λόγω τραυματισμού στο επιγονατιδικό σύνδεσμό ,ευχόμαστε γρήγορα να αποκατασταθεί ώστε να αγωνιστεί σύντομα με την ομάδα του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

.


Από το Blogger.