Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Kύπελλο Ελλάδος: Όρεξη για… μπάλα είχε ο Ατρόμητος στον επαναληπτικό με το Φωστήρα κέρδισε τον αντιπαλό του με 7-0

Όρεξη για… μπάλα είχε ο Ατρόμητος στον επαναληπτικό με το Φωστήρα, διαλύοντας τον αντίπαλό του με το εμφατικό 7-0!
Με πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος ο οποίος φιλοξενώντας τον Φωστήρα στο Περιστέρι έκανε πάρτι διαλύοντας τον αντίπαλό του με το βαρύ 7-0 για να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η καλή ημέρα φάνηκε από νωρίς και μόλις στο 5’ ο Γεωργίου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Καραμάνος που με δύο ακόμα τέρματα (16’, 30’) έκανε το 3-0. Στο 33’ το αυτογκόλ του Κάργα έκανε το 4-0 για να κλείσει το πρώτο μέρος στο 5-0 με γκολ του Ιγκλέσιας στο 40’.
Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό ο ρυθμός έπεσε με τους Περιστεριώτες να φτάνουν σε ακόμα δύο τέρματα. Ο Καραγκούνης στο 63’ έκανε το 6-0 για τον Ατρόμητο για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ταυλαρίδη στο 70’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης, Γεωργίου, Γκαρσία, Φάμπιο, Καραμάνος.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Καμπάσης, Κάργας, Τεγούσης, Κόντη, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Μακρίδης, Γιόνδης, Κιμανί.


http://www.onsports.gr/Podosfairo/Kypello/item/354863-Akoma-skorarei-o-Atromitos-7-0-ton-Fostira 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad