Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πρώτη παραμένει η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου με την εντός έδρας σημερινή νίκη του Επι ΑΕ Νέου Φαλήρου με 3-1

Σήμερα το Μοσχάτο ξεκίνησε τον αγώνα του με την ΑΕ Νέου Φαλήρου αρκετά μουδιασμένα και αγχωμένα διότι ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα για να διορθώσει την ήττα που εντελώς απρόσμενα την Κυριακή στην Αίγινα.Ενώ στα πρώτα λεπτά ήταν αρκετά καλό και πίεσε τον αντίπαλό του στην συνέχεια έριξε τον ρυθμό του και ευτυχώς που στο 45' βρέθηκε μία στημένη φάση(κόρνερ) όπου ο Μπάλλας  δυναμικά πήρε την κεφαλιά  όπου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Φαλήρου και στην επιστροφή της ο Κοντοπάνος με καλή κίνηση εκτέλεσε από τα τρία μέτρα τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0.Και πλέον στην συνέχεια ελευθέρωσε τα πόδια των παικτών της ομάδας μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο στον 52' το νούμερο δύο της αντιπάλου προσπαθώντας να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα του μέσα στην μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του και έγινε το 2-0.

Στο 55' ο Κοντοπάνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Στο 79' σε μια καλή επίθεση από αριστερά του Ντόνε σε σουτ του μέσα στην μικρή περιοχή πρώτα η μπάλα βρήκε το  κάθετο δοκάρι και με το φάλτσο που είχε έπειτα μπήκε μέσα στα δίκτυα και έγινε το 3-0.
Στο 87' μείωσε Ο Σαμοθράκης σε 3-1.
Η ομάδα μας σε γενικές γραμμές  ήταν καλή και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και αυτό μετράει.

ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ  ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad