Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε στο ντέρμπι με 2-1 του Φωστήρα.


Σπουδαία νίκη που τον στέλνει και με τα δύο πόδια πλέον στην Football League, πέτυχε ο Αστέρας Μαγούλας μπροστά σε 500 φιλάθλους του. Οι παίκτες του Αντώνη Πριόνα επικράτησαν με 2-1 του Φωστήρα και πλέον κάνουν "όνειρα" ακόμη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 39ο λεπτό με προβολή του Αλεξίου και διπλασίασαν τα τέρματά τους με άπιαστο σουτ του Χρυσάφη από τα 25 μέτρα στο 73'. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη ήταν να μειώσουν με σουτ του Πάλλα, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Αντώνης Πριόνας): Μπαλασάκης, Ιατρού, Ιακωβάκης, Μπομπίρης, Χάλαρης(20'λόγω τραυματισμού Οικονομόπουλος), Κορνελάτος, Αλεξίου, Δημητριάδης, Μαρίνου(64'Μπέχλης), Χρυσάφης(90' Λελούδας),Εβερετ.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ(προπονητής Θύμιος Γεωργούλης): Μπότος, Τσούκης, Πεταυράκης, Παραράς,Τσόνης, Τσαγκαράκης(70'Πάλλας), Κούτρος(61'Βλάχος), Στάμος(76'Μπιλίτσης), Βαβάτσικος, Δωροβίνης, Κάμπας.



http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/306622-Asteras-Magoylas-Kerdise-thn-anodo-blepei-kai-titlo

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad