Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

"Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε"

Περίπου 1.500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο ετήσιο μνημόσυνο για τα 21 θύματα από την τραγωδία στη "Θύρα 7" στις 8 Φεβρουαρίου 1981, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Κάθε χρόνο ζωντανεύουν οι μνήμες όλων όσων βίωσαν τη μεγαλύτερη τραγωδία στον ελληνικό αθλητισμό. Από την άλλη, όλοι όσοι δεν είχαν γεννηθεί τότε, μαθαίνουν ιστορία και τιμούν τις 21 αδικοχαμένες ψυχές, που "έφυγαν" τόσο άδικα από τη ζωή στις 8 Φεβρουαρίου 1981. Η συγκινησιακή φόρτιση είναι έντονη τέτοιες στιγμές.

Το "παρών" έδωσε φυσικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αλλά και σύσσωμες οι ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, όπως και των υπολοίπων τμημάτων του πειραϊκού συλλόγου. Παρόντες ήταν, επίσης, αρκετοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, όπως βουλευτές Πειραιά, ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, αλλά και ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Περισσότερα στο
http://www.redplanet.gr/podosfairo/aderfia-zeite-eseis-mas-odhgeite.2111898.html 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad