Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Δηλώσεις του Στέφανου Φαναρίτη μέσω facebook για τον αυριανό αγώνα τη Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου με την Καστέλλα.

Αύριο στις 12.45 στο γήπεδο του Μοσχάτου ατα πλαίσια του πρωταθλήματος ΕΠΣΠ Α Πειραιά η ιστορική ομάδα της πόλης του Μοσχάτου μας, η δική σας Αθλητική Ενωση Μοσχάτου για την 5η αγωνιστική αντιμετωπίζει την τυπικά γηπεδούχο Καστέλλα. Το σωματείο της Καστέλλας είναι γεμάτο από φίλους τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στους παίκτες που στελεχώνουν την ομάδα.Είναι μια καλή ομάδα, σταθερή και πάνω από όλα καθαρή αγωνιστικά. 
Δεν παίζουν βρώμικα, δεν υπηρετούν σκοπιμότητες δεν κλωτσάνε δεν καταστρέφουν με αντιαθλητικές ενέργιες το ποδόσφαιρο. Αντίθετα το διαφημίζουν υπηρετώντας αθλητικά ιδεώδη. Μην ξεχνάμε στην ομάδα αυτή αγωνίζονται δικά μας παιδιά όπως ο Δεμερτζής ο Νίκος, ο Ξαγοράρης και ένα ακόμα που είναι τραυματίας (παικτούρα) ο Λευτέρης ο Λαβιδόπουλος. 
Την Καστέλλα θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και με προσοχή, γιατι είναι ένα πληγωμένο θηρίο (αγωνιστικά ως τώρα βάση αποτελεσμάτων) και είναι για αυτούς μάχη επιβίωσης. Αλλωστε σε 2 παιχνίδια περσυ μας πήραν τις ταυτότητες. Θα είμαστε σοβαροί και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Ευχομαι να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. 
 
https://www.facebook.com/stefanos.fanaritis 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad