Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αθλητική Ενωση Μοσχάτου:Προσπάθεια για την συνέχεια της καλής συγκέντωσης της ομάδας και στο σημερινό παιχνίδι της με τους Νέους Ευγενείας σήμερα στο δημοτικό γήπεδο (15:00 μμ) για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΠειραιώς.



Τα λόγια του προπονητή της Αθλητικής Ενωσης Μοσχάτου κυρίου Δημητρίου σε προηγούμενη δήλωσή του στο "moschatotavrossporty.blogspot.com" (ότι πιστεύω πάρα πολύ αυτή την ομάδα,  πάμε βήμα βήμα σε κάθε αγώνα και προσπαθώ να έχω την ομάδα μου συγκεντρωμένη ώστε να μην φοβάμαι τίποτα και κανένα)  πιστεύουμε ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία  για το σημερινό αγώνα αλλά και για την καλή πορεία της ομάδας μας.

Αυτό που περιμένει ο κόσμος του Μοσχάτου δεν είναι μόνο την  σημερινή νίκη αλλά και το καλό παιχνίδι που εξάλλου μας έχουν  συνηθίσει μέχρι στιγμής οι παίκτες της ομάδας μας.
Το σίγουρο είναι ότι και πάλι οι φίλαθλοι θα δείξουν την συμπαράσταση   με την σημερινή παρουσία τους.
Η ομάδα μας μέχρι στιγμής σε τρία παιχνίδια έχει πετύχει το απόλυτο  τρείς νίκες και σήμερα αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να κάνει και την τέταρτη νίκη της.

Διαιτητές του είναι οι :Ιωαννίδης,Γιαννίκος,Γιαννέλος.
Παρατηρητής ο  Μελισσόπουλος  

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad