Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Volley Γυναικών:Α.Ο.ΠΕ Μoσχάτου-Αίολος Ταύρου αύριο το βράδυ (21:45)στο κλειστό της Παραλίας για το πρωτάθλημα της Ά ΕΣΠΕΔΑ


Oι δύο γυναικείες ομάδες του δήμου μας για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της 'Α ΕΣΠΕΔΑ θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο κλειστό της παραλίας αύριο το βράδυ.Αναμένεται να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με κερδισμένους φυσικά όλους του φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν.

Να πούμε για την ομάδα του Ταύρου ότι πέρσι αγωνίζονταν στην ΄Β κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ και φέτος θα αγωνιστεί στην Α ΕΣΠΕΔΑ με στόχο να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου ως γηπεδούχος στο αυριανό παιχνίδι περιμένει να κάνει μία  πολύ καλή εμφάνιση  όπως με τον Πειραϊκό την προηγούμενη Τετάρτη παρότι την ήττα που γνώρισε και να γράψει στο ενεργητικό της την πρώτη της νίκη.
Έτσι θα διατηρηθεί  κοντά στους πρώτους της βαθμολογίας ώστε να κυνηγήσει μελλοντικά τους βαθμούς που χρειάζεται ι για να κάνει κάτι καλύτερο από την περσινή της εμφάνιση.

Το σημαντικό για την ομάδα του Μοσχάτου όπως έχουμε γράψει  και σε προηγούμενο άρθρο μας είναι ότι φέτος έχει καλύτερο δυναμικό και τα φόντα να δείξει ότι μπορεί να φτάσει σε ψηλότερες  θέσεις της τελικής βαθμολογίας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ. 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad