Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εονικού ανακοινώνει την απόκτηση του Χριστοδούλου Καράβολα.


 Η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει την απόκτηση του Χριστοδούλου Καράβολα. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής επέστρεψε στην ομάδα μας και θα ενισχύσει την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Ο "μπόμπερ" των Εθνικών κατηγοριών θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Εθνικού, με τον οποίο είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2015-2016. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, το οποίο οδήγησε μέχρι και τη Β' Εθνική. Πέρσι, όπως και κάθε χρόνο, ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του και ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ανεφερε για την επιστροφή του στον Εθνικό: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα σεζόν θα φορέσω ξανα τη φανέλα του Εθνικού. Από το προηγούμενο πέρασμα μου απο την ομάδα έχω μόνκ θετικές αναμνήσεις.
Ευχαριστω τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100%, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εντός παρκέ...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad