Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Παναξιακός ΑΟΚ:Ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο αθλητή Γιάννη Μαυρομάτη.


 Ο Σύλλογός μας είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο αθλητή ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ.

 Ο νεαρός αθλητής είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, έχει αγωνιστεί σε όλα τα αγωνιστικά Τμήματα Υποδομών μας και ξεχωρίζει όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και κυρίως για το ήθος του και για την αγάπη του και την αφοσίωση του για την την ομάδα μας. 

Την φετινή χρονιά εκτός από τις υπηρεσίες του στο Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου μας θα έχει σημαντικό ρόλο και στην Αντρική ομάδα.

Ο Γιάννης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα μαθητή που συνδιάζει τις άριστες επιδόσεις στα μαθήματα και την ενασχόληση του με τον αθλητισμό.


Πιστοί στη φιλοσοφία μας για ανάδειξη των ντόπιων αθλητών και ενσωμάτωση των νεαρών παιδιών των Ακαδημιών μας στο Αντρικό Τμήμα του Συλλόγου μας , ευχόμαστε στον Γιάννη μας καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.

Εκ του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ.


Πανναξιακός ΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad