Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

O Λουκάς Γιαουρτόγλου όγδοη συνεχή χρονιά με τον Πανερυθραϊκό !

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με ιδιαίτερη χαρά και πάντοτε με σεβασμό στην ιστορία του, ανακοινώνει ότι ο Λουκάς Γιαουρτόγλου θα συνεχίσει για ΟΓΔΟΗ διαδοχική σεζόν τη σχέση ζωής με τον Σύλλογο!
Ο εκ των αρχηγών του Πανερυθραϊκού, έπειτα από μία κοπιαστική και δύσκολη χρονιά, συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και δεν θα μπορούσε παρά να ηγείται -μαζί με τον έτερο captain, Τάσο Καλλιανιώτη- και στην επιστροφή της ομάδας στην Α2, συνεχίζοντας παράλληλα να αποτελεί άξιο πρεσβευτή της φιλοσοφίας και των αρχών του Πανερυθραϊκού…
Καλή σεζόν, «Λου»!
Στο πλαίσιο της ανανέωσης της σχέσης ζωής του με τον Πανερυθραϊκό, ο Λουκάς Γιαουρτόγλου, μιλώντας στο www.panerythraikosbc.gr, δήλωσε: «Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο οι δεσμοί μας με τον Πανερυθραϊκό δυναμώνουν και πλέον, έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια, μπορώ να πω ότι έχουμε γίνει ΕΝΑ! Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Συλλόγου με τίμησαν με το να με χρίσουν δεύτερο αρχηγό μαζί με τον Τάσο (σ.σ. Καλλιανιώτη) και να μας δώσουν το ρόλο από πέρσι να είμαστε μπροστάρηδες στη νέα εποχή του Πανερυθραϊκού, αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα και συνάμα πολύ μεγάλη ευθύνη. 
Πλέον, η σχέση μου με τον Πανερυθραϊκό έχει ξεφύγει από το καθαρά επαγγελματικό, είναι σχέση ζωής. Για εμένα πια, εδώ είναι το… δεύτερο σπίτι μου, η δεύτερη οικογένεια. Γι’ αυτό και οι φιλοδοξίες μου πλέον στο μπάσκετ είναι συνυφασμένες με τους στόχους της ομάδας! Εύχομαι να έχουμε Υγεία και να χαρούμε την επιστροφή μας στην Α2, όπως το χαιρόμασταν και φέτος! Και είμαι αισιόδοξος ότι -όπως πάντα- με πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε και την ερχόμενη σεζόν!».
https://panerythraikosbc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad