Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Α. Σ. Ηλεκτρούπολης Ελληνικού:Eναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή Γιώργο Καρατράντο.



Ο Α. Σ. Ηλεκτρούπολης Ελληνικού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Γιώργο Καρατράντο, που εντάσσεται στο προπονητικό τιμ με την ιδιότητα του Γυμναστή.
Ο Καρατράντος είναι καθηγητής ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο μπάσκετ και έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν τόσο σε ομάδες εθνικών κατηγοριών όσο και σε ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ και είναι απο τους πλέον καταρτισμένους του χώρου και γενικότερα του αθλητισμού.
Εκτός απο το τμήμα ανδρών του ΑΣΗΕ που θα αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑΝΑ θα έχει υπό την επίβλεψη και εκγύμναση και τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα, Νέων, Εφήβων και Παίδων του συλλόγου.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος έχει συνεργαστεί ξανά και στους 2 συλλόγους (Ηλεκτρούπολη - ΑΕΣΕΛ) πριν από την ένωση τους και υπήρξε άμεσος συνεργάτης του νυν προπονητή μας Στέφανου Νικολαΐδη στην Γ' εθνική με το Λεωνίδιο.
Τέλος να αναφέρουμε πως με δεδομένο ότι η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας για την νέα σεζόν ξεκινάει στις 23 Αυγούστου, ο Καρατράντος με εξουσιοδότηση της διοίκησης επισκέφτηκε τις τελευταίες μέρες μαζί με το μέλος του συλλόγου Βαγγέλη Κωτσιόπουλο το πευκόφυτο καταπράσινο Αγκίστρι, νησί του Αργοσαρωνικού προκειμένου να επιθεωρήσει την περιοχή και τις εγκαταστάσεις ώστε να εισηγηθεί να γίνει εκεί κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, εκγύμναση και απόκτηση φυσικής κατάστασης της ανδρικής μας ομάδας.
Καλώς όρισες Γιώργο ξανά στην ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad