Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ισχυροποιείται με Καμπουρίδη ο Πανερυθραϊκός

Ισχυροποιείται με Καμπουρίδη ο Πανερυθραϊκός, δείχνοντας το δρόμο για την επόμενη μέρα!
Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, Κώστα Καμπουρίδη, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας στην επάνοδό της στην Α2!
Ο 21χρονος διεθνής πάουερ φόργουορντ (21 χρ., 2,02μ.) αποτελεί την πρώτη μεταγραφή μετά την επιστροφή του Πανερυθραϊκού μας στη δεύτερη τη τάξει Κατηγορία και φανερώνει περίτρανα τη φιλοσοφία που χαράσσει ο Σύλλογος στη νέα του «εποχή»!
Ο Καμπουρίδης ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΠΑΟΚ (2012-2017), με τον οποίο μάλιστα αγωνίστηκε σε 4 Τελικές Φάσεις Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, κατακτώντας ισάριθμα Χάλκινα μετάλλια. Μάλιστα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2017 στην Κατερίνη αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο το πραγματοποίησε στην Α2 με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδος τη σεζόν 2017-2018, ενώ την επόμενη χρονιά εντυπωσίασε με τα χρώματα της Ευρώπης '87 Πευκοχωρίου, όντας μία από τις «αποκαλύψεις» της Α2 (9,4 π. ανά παιχνίδι, με εκπληκτικό photo-finish σκοράροντας 24,5 πόντους κατά μ.ό. στα τελευταία 6 ματς του Πρωταθλήματος). Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε (2019-2020), πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική σεζόν με την Ελευθερούπολη (10,4 π.) στην τρίτη του κατά σειρά παρουσία στην Α2. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανερυθραϊκού έχει αποτελέσει μέλος όλων των μικρών Εθνικών (Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών), με μεγαλύτερη διάκριση την 7η θέση της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 της Σλοβακίας. 
Κώστα, καλώς ήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να ζήσουμε μαζί αμέτρητες μεγάλες στιγμές! 
 Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανερυθραϊκού, ο Κώστας Καμπουρίδης, μιλώντας στο panerythraikosbc.gr, υπογράμμισε: «Ο Πανερυθραϊκός για εμένα αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που στο εξής θα αποτελώ μέλος μίας ομάδας με όραμα, συγκεκριμένους στόχους με έμφαση στην παραγωγή και την ανάπτυξη, αλλά και σε ένα πολύ υγιές περιβάλλον, που ξεχωρίζει στο χώρο. Χαίρομαι, επίσης, που έρχομαι σε έναν Σύλλογο που θέτει ως προτεραιότητα την ανάδειξη νέων παικτών και δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους αθλητές, όταν οι περισσότερες ομάδες κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Όταν μου ανέλυσε το πλάνο του Πανερυθραϊκού ο κόουτς Χουχουλής, δεν μπορούσα παρά να γίνω κι εγώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Εξάλλου, ναι μεν συνεχίζω στην ίδια Κατηγορία, αλλά για εμένα είναι το βήμα παραπάνω, αφού αφήνω το Βορρά και κατεβαίνω στην Αθήνα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και, μέσα από πολλή δουλειά και κόπο, το τέλος της σεζόν να μας βρει με χαμόγελο και με το κεφάλι ψηλά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad