Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Α.Ο. Ταταύλα: O Kώστας Μπαστούνης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής των υποδομών.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διοίκηση του Α. Ο. Ταταύλα καλωσορίζει στο προπονητικό της δυναμικό τον προπονητή Κώστα Μπαστούνη, έναν εξαιρετικά έμπειρο προπονητή (18 έτη προπονητής) και ειδικό στην οργάνωση και ανάπτυξη των υποδομών-ακαδημιών ενός σωματείου. (σύντομο βιογραφικό ακολουθεί).
Η πρότερη εμπειρία του στον τομέα αυτό, σε σωματεία με παράδοση και ιστορία στο χώρο, ώθησε την διοίκηση του ομίλου μας να προχωρήσει σε συνεργασία με τον κο Μπαστούνη και με αυτό τον τρόπο, να ανταποδώσει την στήριξη όλων όσων έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους στον όμιλο μας, προσφέροντας τους καλύτερες προπονητικές υπηρεσίες αλλά και επεκτείνοντας τους αθλητικούς τους ορίζοντες. Ο κος Μπαστούνης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής των υποδομών μας και προπονητής, ενώ θα έχει υπό τις προπονητικές του οδηγίες και το εφηβικό τμήμα. Πιστεύουμε ότι και με την στήριξη όλων σας, των γονέων όπως πάντα, θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Του ευχόμαστε το καλώς όρισε στον όμιλο μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο προπονητικό έργο του.
Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε τις αμέριστες ευχαριστίες μας στον απερχόμενο υπεύθυνο ακαδημιών και προπονητή κο Στέφανο Τριανταφύλλη, ο οποίος επί οκτώ έτη πρόσφερε και συνέβαλε στην ανάπτυξη των ακαδημιών με τις γνώσεις του και την εργατικότητα του. Επειδή όμως η ζωή κύκλους κάνει, ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει. Ευχόμαστε στον Στέφανο υγεία, προσωπική ευτυχία και νέες επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα, για τις οποίες είμαστε βέβαιοι.
Καλώς όρισες Κώστας,
Καλή συνέχεια και επιτυχίες Στέφανε.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ταταύλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad