Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Νίκη Αμαρουσίου:Ανανέωσε ο Γιάννης Τσέκενης


Ο Γιάννης Τσέκενης θα ενισχύσει τη Νίκη Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2020/21.
Η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες συμμετέχοντας στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο κόουτς Νίκος Χρυσόγελος μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Τσέκενη.
Ο 25χρονος περιφερειακός μέτρησε φέτος 8.8 πόντους, 2.8 ασίστ και 1.5 κλεψίματα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ και μίλησε στο nikiamarousiou.gr για τις νέες προκλήσεις που έχει μπροστά της η Νίκη Αμαρουσίου.
«Η επάνοδος στη Γ’ Εθνική άξιζε στη Νίκη και πλέον το ζητούμενο έχει να κάνει με την εδραίωση της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που εν τέλει τα καταφέραμε αφού αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος τα τελευταία δυο χρόνια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες για την προσπάθεια και τους κόπους της εφετινής σεζόν».
Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Η καθιέρωση θέλει διάρκεια και σκληρή δουλειά, από τη στιγμή που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες κι αντιπάλους υψηλότερου επιπέδου, επομένως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον».
https://nikiamarousiou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad