Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Μελισσαράτος: «Τιμή μου να φοράω αυτήν την φανέλα, τεράστιο βάρος να είσαι μέλος του Ολυμπιακού»

Ο Έλληνας σέντερ της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για την σεζόν στην Α2, την πορεία των Πειραιωτών, τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι που ανήκει στο ΝΒΑ, την καραντίνα και όσα έχει ζήσει όλο αυτό το διάστημα ως μέλος των Ερυθρόλευκων.

Ελάχιστος κόσμος είναι στους δρόμους αυτήν την περίοδο. Ο κορωνοϊός μας έχει αναγκάσει να μένουμε σπίτι και να ψάχνουμε τρόπους να γεμίσουμε την ώρα μας.
Το ίδιο… ζόρι περνούν και οι αθλητές, οι οποίοι έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν εντελώς το πρόγραμμά τους και να ζουν μία διαφορετική ζωή.
Εσώκλειστοι, μακριά από το αγαπημένο τους γήπεδο, χωρίς την γυμναστική τους και την καθημερινότητα που είχαν μάθει όλο αυτό το διάστημα. Τα πρωταθλήματα σε κάθε άθλημα έχουν σταματήσει και οι αθλητές παλεύουν να κρατηθούν σε καλή φυσική κατάσταση όντας ανενεργοί για αρκετά ασυνήθιστο χρονικό διάστημα.
Την ίδια ώρα, προσπαθούν να μείνουν σε εγρήγορση και να έχουν το νου τους στην περίπτωση που όλα ξεκινήσουν και πάλι. Να είναι έτοιμοι να μπουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο.
Η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού αν και πέρασε στην αγωνιστική σεζόν με ένα -6 στην πλάτη, αναθάρρησε και μέχρι την διακοπή της Α2, ήταν από τις ομάδες που διεκδικούσαν επί ίσοις όροις πλέον την άνοδό της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
Εκ των πρωταγωνιστών του Δημήτρη Τσαλδάρη, ο Πέτρος Μελισσαράτος.
Ο 26χρονος σέντερ είναι ακρογωνιαίος λίθος όλο αυτό το διάστημα και έχει 14,1 πόντους κατά μέσο όρο με 6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι και 14,2 σύστημα αξιολόγησης σε 21 εμφανίσεις.
Εφόσον λοιπόν #Μένουμε_σπίτι έχουμε άπλετο χρόνο και #Μιλάμε_για_μπάσκετ με τον Πέτρο Μελισσαράτο να  ανοίγει την καρδιά του και να μιλάει για την σεζόν στην Α2, την πορεία των Πειραιωτών, τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι που ανήκει στο ΝΒΑ, την καραντίνα και όσα έχει ζήσει όλο αυτό το διάστημα ως μέλος των Ερυθρόλευκων.
περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad