Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Πόλις Καλλιθέας:Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΣΚΑΝΑ


Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΣΚΑΝΑ. Αξιότιμοι Κύριοι,
Με το παρόν εγγραφο θέλουμε να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας σε οτι αφορά την κατ'επανάληψη αντιμετώπιση της ομάδας μας απο τους διαιτητές .Είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα στην εξίσωση του προγραμματισμού και της αντιμετώπισης του προσεχούς αντιπάλου να βάζει και τους διαιτητές !!!!! Μια ομάδα ,που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ξεπερνώντας τις δυσκολίες της και τα προβλήματά της λόγω τραυματισμών , και η οποία δείχνει οτι μπορεί , αλλα νοιώθει οτι στερείται αυτό που της αναλογεί ! Είναι ενα βάρος που δύσκολα μπορεί να σηκωθεί !! Δεν ζητούμε τίποτα περισσότερο απο την δίκαιη και την ανευ προκαταλήψεων και προσωπικών συμπαθειών αντιμετώπιση της ομάδας μας !
Με το παρόν εγγραφο ζητούμε επίσης την εξαίρεση απο τους αγώνες της ομάδας μας της διαιτητού Ιωάννου Γ.μετά την αντιμετώπιση απο την εν λόγω διαιτητή που είχε η ομάδα στον αγώνα της Δευτέρας με την Ελευθερία Μοσχάτου.
Μετά τιμής
Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad