Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

«Κλείδωσε» το ρόστερ της Ελευθερίας Μοσχάτου

Με το βασικό κορμό του αλλά και κινήσεις ανανέωσης ολοκλήρωσε το ρόστερ της για τη νέα χρονιά η Ελευθερία Μοσχάτου.
Η Ελευθερία Μοσχάτου μετά από μία επιτυχημένη σεζόν όπου διατηρήθηκε στην Α' ΕΣΚΑΝΑ και μάλιστα χωρίς να μπλέξει, αποφεύγοντας τα playouts, θέλει να έχει μία ανάλογη και ίσως και καλύτερη πορεία τη φετινή χρονιά.
Ο Γιώργος Σίμος παρέμεινε στον πάγκο του συλλόγου και ανέλαβε προσωπικά τη στελέχωση του νέου ρόστερ της ομάδας, ενώ στο πλευρό του θα έχει για μία ακόμα χρονιά τον Μιχάλη Δολιανίδη, με τους δύο άνδρες να έχουν άψογη συνεργασία.
Από το ρόστερ της περασμένης σεζόν παρέμειναν 9 παίκτες, δείγμα του ότι άπαντες στο σύλλογο έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της περασμένης σεζόν. Ο λόγος για τους Γιάννη Γιαμπάνη, Θοδωρή Δέλιο, Δημήτρη Παυλιά, Ζάχο Κρεμαστούλη, Διονύση Ζενέλι, Γιώργο Γεράνιο, Θοδωρή Γιαννακόπουλο. Παναγιώτη Νικολαΐδη και Λάζαρο Σιδηρόπουλο.
Παράλληλα, η Ελευθερία Μοσχάτου προχώρησε και σε τέσσερις μετεγγραφές, με τον Γεράσιμο Μαρκουίζονα επιστρέφει μετά από ένα χρόνο παρουσίας στα Ταταύλα. Ο Γιώργος Κατσούρης άφησε τη Δραπετσώνα για να βρεθεί στο Μοσχάτο, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Γιάννη Ντόσκορη και Γιάννη Κιούση που αποχώρησαν από Παννεαπολικό και Καλλιθέα αντίστοιχα.
Στην Ελευθερία θέλουν να ενισχύσουν και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και για το λόγο αυτό, θα βρεθούν φέτος πέντε παιδιά των ακαδημιών στην ανδρική ομάδα και μάλιστα με ενεργό ρόλο.
http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad