Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

«Μπαμ» με τον Δημήτρη Θανόπουλο o Φωστήρας!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Θανόπουλου προχώρησε ο Φωστήρας ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την μεσοεπιθετική του λειτουργία


Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει τον Φωστήρα στην προσπάθεια, που κάνει φέτος ο «Φονέας»«, ώστε να επιστρέψει στι παγγελματικές κατηγορίες,.

Η ιστορική ομάδα του Ταύρου έχει ξεφύγει αρκετά από τους διώκτες της στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ και έχοντας ως μεγάλο «όπλο τη ποιότητα, αλλά ακι την εμπειρία πολλών παικτών, που απαρτίζουν το τωρινό ρόστερ , προελάυνει.

Οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο κάνουν τη διαφορά ακι σε μεταγραφικό επίπεδο

Η διοίκηση του δεν είναι διατεθειμένη να κάνει τις μεγάλες προσθαφαιρέσεις αφού η υποδομή υπάρχει.

Κάτω από αυτό το πρίσμα  επετεύχθη μια σπουδαία συμφωνία ,με τη διοίκηση να εντάσσει στο εμψυχο δυναμικό έναν από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς που σμπαραλιάζει τις αντίπαλες άμυνες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Θανόπουλο ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέχρι το τέλος της σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό του Φονεα. Πρόεκιτια για μία πολύ σημαντική προσθησκη, η οποία αναμένετια να εκτοξεύσει με ποιότητα και εμπειράι την δημιουργία της ομάδας του Ταύρου.
http://www.abola.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad