Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Έντονη διαμαρτυρία του ΓΑΣ Καλυβίων, με αιχμές...

Η διοίκηση του ΓΑΣ Καλυβίων απέστειλε προς την ΕΟΚ και της ΚΕΔ ΕΟΚ την παρακάτω επιστολή σχετικά με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (13/01/2019) ανάμεσα στα Καλύβια και την Ελευθερία Μοσχάτου για την 13η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών. Υπάρχει έντονη διαμαρτυρία έναντι του δεύτερου διαιτητή κ. Πόντα και σαφής αναφορά στα όσα άσχημα έχει δημιουργήσει η παρουσία του στοιχήματος στον χώρο. Αναλυτικά:
 
«Κύριοι,
Είναι στιγμές που αισθάνεται κανείς τόσο ανίσχυρος να προστατεύσει το δίκιο του.
Τόσο αηδιασμένος για το άθλημα που αγαπάει και υπηρετεί....
Είμαστε ένα σωματείο που ανήλθε για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία και μέχρι εχθές αντιμετωπίζαμε πρόσωπα και καταστάσεις με ρομαντισμό και αφέλεια.
Είμαστε ο ίδιος σύλλογος που την τελευταία 6ετία ανεβήκαμε από την Γ' ΕΣΚΑ στην Α1.
Είμαστε αυτοί που την περασμένη εβδομάδα παρότι χάσαμε ίσως και άδικα (ο Β' διαιτητής δεν έχει αφομοιώσει τον κανονισμό του γιουροστεπ), στείλαμε συγχαρητήρια επιστολή για την όχι μόνο κατά τα άλλα εξαιρετική διαιτησία, αλλά και την άψογη συμπεριφορά εκ μέρους των διαιτητών απέναντι στις αθλήτριες και στους προπονητές και στους πάγκους των ομάδων. Μάλλον όμως η στάση μας αυτή ωθεί κάποιους να πιστεύουν ότι μπορούν να παίζουν διαφόρων ειδών παιχνίδια στην πλάτη μας.
Πάμε στον Κυριακάτικο αγώνα της Α1 Γυναικών Γ.Α.Σ. Καλύβια-ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου.
Όποιος ήταν χθες στο γήπεδο κατάλαβε ότι ο δεύτερος διαιτητής Πόντας μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να επιβάλει το αποτέλεσμα που τον εξυπηρετούσε. Και είχε το θράσος να πάρει ο ίδιος πάνω του το 90% των σφυριγμάτων. Ευτυχώς που οι φίλαθλοι στο γήπεδό μας είναι κατά κανόνα οι γονείς και τα παιδιά των Ακαδημιών μας, τους οποίους και κατάφερε να εξαγριώσει, χωρίς βέβαια να γίνει το παραμικρό επεισόδιο.
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναφέρουμε όλες τις φάσεις αφού δεν έχει νόημα. Το βίντεο του αγώνα που δίνεται στην δημοσιότητα τα λέει όλα. Αν αναρωτιέστε για το σκορ στον τίτλο της επιστολής, αυτό είναι το σκορ των σφυριγμάτων του Β' διαιτητή (Πόντας). Σφύριξε 39 φορές στον αγώνα, 32 φορές υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας και 7 υπέρ της ομάδας μας!!!!! (εκ των οποίων 4 στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα 2ης και 3ης περιόδου με την μπάλα στην κατοχή μας !!!).
Το σκορ τωνσφυριγμάτων ανά 10λεπτο: 1-7, 1(3) - 6,0(1) - 8, 2-11
Είναι περιττό να μιλήσουμε για λάθη.
Ενδεικτικά μια ματιά στο 59ο λεπτό του video του αγώνα (που τι σφυρίχτηκε;), και στο 1.01.30 (όλοι είδαν τρίποντο εκτός του συγκεκριμένου που λόγω θέσης ήθελε και το υπέθεσε)...............
Για την συμπεριφορά του και τον τρόπο αντιμετώπισης των αθλητριών (!!!) και πάγκου της ομάδας μας, κρίμα που δεν υπάρχει ήχος. Όσο για τον Α' διαιτητή (Σκαλτσής), δείτε μόνοι σας, ως προς τι ήταν Α' διαιτητής…........
Και όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες μετά την σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας με κύριο θέμα την αντιμετώπιση του Στοιχήματος.......
Το γυναικείο μπάσκετ που αγαπάμε αξίζει προβολής όπως ειπώθηκε στην προ ημερών σύσκεψη όλων των σωματείωντης Α1. Η εικόνα του αποδοκιμάζοντος την διαιτησία, φίλαθλου και φιλήσυχου κοινού της πόλης μας για πρώτη φορά, είναι κάτι που δεν τιμά κανέναν! Σίγουρα όμως το μεγαλύτερο κακό θα προκληθεί από μια Αμερικανίδα αθλήτρια της ομάδας που ζήτησε να στείλει το βίντεο του αγώνα στον προπονητή του κολεγίου της στην Αμερική !!!
Το βίντεο του αγώνα: https://www.youtube.com/watch?v=T242ApBVwxw
Υ.Γ. Είναι αυτονόητο ότι ζητούμε την εξαίρεση του Β' διαιτητή (Πόντας) από κάθε αγώνα της Ομάδας μας.
Εκ του Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. Καλυβίων»
Πηγή:http://www.sportshero.gr/index.php/women-basket/item/19193-entoni-diamartiria-tou-gas-kalivion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad