Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Με πολλές διακρίσεις ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τις αθλήτριες του ΣΦΙΓ Μοσχάτου.



Με 4 Χρυσά, με 1 Ασημένιο & με 3 Χάλκινα άνοιξε η αγωνιστική περίοδος για τις αθλήτριες του Συλλόγου αγωνιστκής Ρυθμικής Γυμναστικής Μοσχάτου - Ταύρου “ ❤️Σ ΦΙ Γ ΜΟΣ❤️ "

Tο Σαββάτο 12 Ιανουαρίου 2019, στο Α΄κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ηλιούπολης, άνοιξε η αυλαία του 12ου Διεθνούς Κυπέλου Ρυθμικής Γυμναστικής με την άδεια/έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Στον αγώνα πήραν μέρος 174 αθλήτριες ομάδων από την Βουλγαρία, Ουκρανία, Αίγυπτο, Βέλγιο, Δανία, Αγγλία, Πολωνία, Κυργκιστάν, Ουγγαρία, Κύπρο, Ιταλία & Ελλάδα.
Εξαιρετική παρουσία είχε στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου η ❤️Αγάθου Ανδρονίκη κατακτώντας 4 χρυσά μετάλλια, φέροντας την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό, 1η θέση στο σχοινάκι, 1η θέση στις κορύνες & 1η θέση στην κορδέλα.
Η ❤️ Κουγιουμτζόγλου Μαρία πήρε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, την 2η θέση στην κορδέλα με κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου, την 3η θέση στις κορύνες με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου & την 5η θέση στο σχοινάκι.
Στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία των Hopes Level A η ❤️ Παλάζη Αθανασία κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια φέροντας την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό & στο πρόγραμμα χωρίς όργανο.
Η ❤️Κλεισούρα Ευτέρπη Νεάνιδα 1η χρονιάς πήρε την 4η θέση στην κορδέλα
Η ❤️Ζαχαράτου Λυδία στην κατηγορία κορασίδων στο level A πήρε την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό, την 4η θέση στο στεφάνι & την 5η θέση στις κορύνες.
❤️Ζαχαράτου Αφροδίτη στην κατηγορία κορασίδων στο level A πήρε την 4η θέση στην μπάλα.
Η ❤️ Σπινάκη Μελίνα στην κατηγορία κορασίδων στο level A πήρε την 8η θέση στο στεφάνι.
Η ❤️ Νικολακοπούλου Λυδία στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία των Hopes Level A πήρε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό και τη 4η θέση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο.
Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στις προπονήτριες τους που μας δίνουν τόσο δυνατές στιγμές !!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!❤️

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad