Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλο φιλικό με UNICS KAZAN το Σάββατο 15/9 (19:00 μμ) στο Τόφαλος.

Μ’ ένα μεγάλο φιλικό θα γίνουν τ’ αποκαλυπτήρια του Προμηθέα στο πατρινό κοινό για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, καθώς το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, θα υποδεχθεί στο «Δημ.Τόφαλος» την πολύ δυνατή ρωσική Ούνικς Καζάν. Δικαίωμα να παρακολουθήσουν το σημαντικό αυτό φιλικό παιχνίδι έχουν όλοι οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, ενώ ξεκίνησε και η προπώληση των εισιτηρίων, με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Ούνικς Καζάν θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Προμηθέα μαζί με τους αγαπημένους -από πέρσι- παίκτες των πατρινών, καθώς και τ’ αστέρια της ρωσικής ομάδας, που καθοδηγούνται από τον Δημήτρη Πρίφτη. Θα δουν, επίσης, το νέο παρκέ του «Δημ.Τόφαλος», που έχει αρχίσει να «προβάρει» το ευρωπαϊκό το κοστούμι, καθώς ετοιμάζεται μετά από πολλά χρόνια να φιλοξενήσει ευρωπαϊκούς αγώνες. Όπως προαναφέραμε, η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης, αλλά και τις κάρτες διαρκείας καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος).
Promitheas Season1819a1
Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας εξασφαλίζουν με την αγορά της κάρτας το δικαίωμα να παρακολουθήσουν, εκτός από το φιλικό με την Ούνικς Καζάν, όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια του Προμηθέα και συγκεκριμένα: την επίσημη πρεμιέρα για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Άρη στις 3/10 (και σε περίπτωση πρόκρισης τον πιθανό προημιτελικό με Παναθηναϊκό), όλους τους αγώνες της Basket League και τυχόν αγώνες play-off και, βέβαια, τους αγώνες για το Basketball Champions League, κόντρα σε Besiktas Sompo Japan (Τουρκία), Neptunas Klaipeda (Λιθουανία), SIG Strasbourg (Γαλλία), Segafredo Virtus Bologna (Ιταλία), Petrol Olimpija (Σλοβενία), Oostende (Βέλγιο) και Estudiantes (Ισπανία) ή Μedi Bayreuth (Γερμανία).
Περισσότερα στο  http://www.promitheasbc.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad