Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Επένδυση στο μέλλον έκανε το Παγκράτι με την απόκτηση του Μιχάλη Αρμάου.

Επένδυση στο μέλλον έκανε το Παγκράτι που δεν κοιτάει μόνο το σήμερα, αλλά έχει το μυαλό του και στο μπασκετικό αύριο του συλλόγου. Η ομάδα της Αθήνας πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν ταλαντούχο παίκτη που έχει τις δυνατότητες (με την κατάλληλη δουλειά) να εξελιχθεί και να αποτελέσει ένα από τα σημαντικά γρανάζια της μηχανής του Παγκρατίου στο αύριο. Την φανέλα των ροσονέρι θα φοράει στη νέα αγωνιστική περίοδο στην Β' Εθνική ο Μιχάλης Αρμάος.
Ο 18χρονος (1.80μ.) γκαρντ αποτελεί προϊόν της μεγάλης βιομηχανίας παραγωγής ταλέντων του Πανιωνίου. Ο νεαρός που είναι γέννημα θρέμμα της Νέας Σμύρνης, ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ακαδημία των κυανέρυθρων. Θεωρείται ταλέντο που μπορεί να εξελιχθεί και να πατήσει γερά στα παρκέ του μπάσκετ τα επόμενα χρόνια και έτσι το Παγκράτι έσπευσε να αποκτήσει τον παίκτη και να τον φέρει στον σύλλογο.
Ο παίκτης είχε τραβήξει και τα βλέμματα των ανθρώπων των μικρών Εθνικών ομάδων. Μάλιστα συμμετείχε στις προεπιλογές της Εθνικής Παμπαίδων και της Εθνικής Παίδων.
Ο Αρμάος θα συνδυάσει το μπάσκετ και με τις σπουδές, καθώς έγραψε εξαιρετικά στις πρόσφατες Πανελλήνιες Εξετάσεις και πέρασε στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αιγάλεω.
 http://www.basketblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad