Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Οι σπουδές έφεραν τον Σταύρο Καρούτα στον Ικαρο Νέας Σμύρνης.

Ο 18χρονος παίκτης που πέρασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο μετακομίζει πλέον όχι μόνο στη Αθήνα, αλλά και από την Καλαμάτα στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.
Διπλή χαρά έχει αυτό τον καιρό ο Σταύρος Καρούτας. Η μια έχει να κάνει με τις επιδόσεις του στο… διάβασμα. Ο18χρονος παίκτης έδωσε αληθινό ρεσιτάλ στις Πανελλήνιες και έτσι πέρασε άνετα στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Αυτό όμως, σήμαινε ότι έπρεπε να αφήσει την ομάδα του την Καλάματα, καθώς πλέον θα έπρεπε να μετακομίσει στην Αθήνα. Τελικά έτσι έγινε. Ο Ικαρος Νέας  Σμύρνης που παραμόνευε, τα βρήκε με την Καλαμάτα και έτσι ο 18χρονος παίκτης (1.88μ.) θα παίζει πλέον στην Γ’ Εθνική με τους Νεοσμυρνιώτες από τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η κίνηση του Ικάρου Νέας Σμύρνης με την απόκτηση του Σταύρου Καρούτα δείχνει ότι η ομάδα συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον και να αποκτά νέα ταλέντα που έχουν το… πακέτο έτσι ώστε με την κατάλληλη δουλειά να ανοίξουν για τα καλά τα φτερά τους στους μπασκετικούς αιθέρες.
Σημαντικό ρόλο έπαιξε στην μεταγραφή η γνώμη του προπονητή του Ικάρου, Θοδωρή Γιαννακόπουλου. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης ήξερε τον Καρούτα, καθώς ήταν στα τμήματα υποδομής της Καλαμάτας και έτσι άναψε αμέσως το πράσινο φως για την απόκτηση του 18χρονου παίκτη.
http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad