Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Τουρνουά Μπάσκετ "ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΝΤΖΟΣ"

Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την διοργάνωση του πρώτου Τουρνουά Αντρικών Ομάδων "ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΝΤΖΟΣ". 

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-15-16 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Συλλόγου μας "ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ" και σε αυτό θα πάρουν μέρος οι ομάδες του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, του ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΡΑΦΗΝΑΣ και του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ. 
Με την ευκαιρία της συμμετοχής της ομάδας της Ραφήνας που είναι μια ομάδα από τις πρόσφατα πληγείσες περιοχές της φονικής πυρκαγιάς της Αττικής, ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τις άλλες τρεις ομάδες, θα δωρίσει ότι χρήματα συγκεντρωθούν σε μια πληγείσα οικογένεια από την φωτιά που θα υποδειχθεί από τους ανθρώπους τουΑΡΓΟΝΑΥΤΗ. 
Το πρόγραμμα του τουρνουά θα ανακοινωθεί μέσα στον Αύγουστο.
Θερμές ευχαριστίες από τον Σύλλογο μας, σε δύο ανθρώπους που είναι κοντά μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την υποστήριξη που μας δίνουν για την διοργάνωση αυτού του Τουρνουά. Ο Άκης Τσόλης και ο Βαγγέλης Αμάραντος με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού ΑΛΦΑ είναι πάντα δίπλα μας σαν πραγματικοί Μιλωνίτες. 

Σας περιμένουμε όλους τον Σεπτέμβριο να τιμήσουμε αυτό τον τεράστιο αθλητή τονΑχιλλέα Μέντζο, να βοηθήσουμε κάποιους πληγέντες από την φωτιά, αλλά και για να δείτε τον ΝΕΟ ΜΙΛΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad