Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Φιλική νίκη για τον Εθνικό

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε ο Εθνικός το απόγευμα της Κυριακής καθώς φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Βούλας από τον τοπικό Άρη τον οποίο και νίκησε με 2-0.
Ο Εθνικός στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους: Βουτσινά, Βλάχο, Σκεντεράϊ, Πεχλιβανίδη, Κορνέζο, Λεβέντη, Κατίδη, Λεωνιδόπουλο, Πολίτη, Μάναλη και Παυλάκη.
Στο διάστημα αυτό δεν έπιασε την απόδοση που θα επιθυμούσε ενώ προσπάθησε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων χωρίς όμως επιτυχία. Οι σημαντικότερες ευκαιρίες ήταν αυτή του Παυλάκη στο 33΄, το σούτ του οποίου κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και του Λεωνιδόπουλου στο 45΄που ενώ βρέθηκε ολομόναχος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από πάσα του Πολίτη, το σούτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.
Οι γηπεδούχοι με την σειρά τους απείλησαν την εστία του Βουτσινά από στημένη φάση με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται στην συνέχεια από τους αμυντικούς του Εθνικού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός ξεκίνησε με δύο αλλαγές στην σύνθεσή του με τον Blanco και τον Βενέτη να παίρνουν τις θέσεις των Μάναλη και Πεχλιβανίδη αντίστοιχα, ενώ παρουσιάστηκε περισσότερο βελτιωμένος και προηγήθηκε με το πλασέ του Παυλάκη στο 59΄ μετά από σέντρα του Βλάχου, χάνοντας ακόμα κάποιες καλές ευκαιρίες. Το δεύτερο του τέρμα σημειώθηκε προς το τέλος του αγώνα με τον Blanco μετά από πάσα του Ζούπα.
Ο τελευταίος ισοφάρισε και τα δοκάρια όταν το σούτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή βρήκε το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
Αγωνίστηκαν ακόμα οι Αλεξίου, Collins, Μακρυγιάννης, Τσιλιγκίρης, Ζούπα,Αυλωνίτης και δύο υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές.
Τον ΑΟ Υπάτου στο γήπεδο του Σχηματαρίου θα αντιμετωπίσει ο Εθνικός την Τετάρτη 21/08.2018,σε ένα ακόμη φιλικό test για την ομάδα μας.
https://www.mikriliga.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad